Daily Archive: Thursday, April 24, 2014

Rugi Sangat Join Shaklee

Sejak saya jadi ahli Shaklee, memang sudah ramai yang datang mengadu menyesal join Shaklee..rugi RM 75 join Shaklee..bila ditanya kenapa?? Jawapan yang memang saya sudah jangkakan..join ahli tapi TAK KENAL UPLINE..join ahli tapi UPLINE TAK AKTIF BISNES..join ahli tapi TAK KENAL SUSUR GALUR..dan akhirnya yang serius untuk buat bisnes terkapai-kapai dilambung ombak dan tersadai di [&hellip

Read More...

Resepi Puding Roti & Karamel

Puding roti memang kegemaran terutama sekali yang mak buat. Tapi sekarang dah jauh dengan mak, kenalah buat sendiri kan. Hari tu post kat facebook gambar puding roti ni. Ramai pulak nak kan resepi ye. Saya buat resepi campak je..hihi. Jom intai resepi puding roti versi campak. Bahan-bahan: Roti Susu cair  Telur Kismis Mentega Tepung kastad [&hellip

Read More...