Bersama Shaklee merupakan pengalaman dan saat yang paling indah. Jun 2013 bermulalah langkah saya sebagai pengedar Shaklee. Pada awalnya tidak pernah yakin yang Shaklee bleh buat income yang lumayan tetapi tekad untuk mencuba. Setelah bermula langkah akhirnya saya jatuh cinta dengan Shaklee.


wahm


Kalau hati dah cintakan sesuatu pasti walau susah atau sangat mencabar sekalipun halangan-halangan, pasti kita mampu tempuhi juga. Kat sini saya nak share kenapa saya jatuh cinta dengan Shaklee.


Saya memang jatuh cinta dengan bisnes shaklee ini kerana:

  • Saya boleh membuatnya hanya secara online sahaja. Just duduk depan PC atau pegang tab, klik-klik je. Pendek kata tidak perlu ke luar rumah. Anak-anak juga depan mata sentiasa. Mahu buat aktiviti semua dalam rumah tanpa risau keadaan anak. Boleh atur masa sendiri. Ada jadual sendiri walau berada di rumah. Sangat fleksibel. Sambil baring pun boleh update blog seperti ini. Heaven kan?
  • Tidak perlulah 24 jam berkepit dengan laptop. Semuanya hanya di hujung jari. Ada waktu tertentu kita buka laptop, kebanyakan masanya hanya gunakan tab sahaja. Semuanya sangat senang dan sangat mudah.
  • Paling best, suami balik isterinya ada di rumah, boleh siapkan makan minum suami dan ana-anak. Memang sangat-sangat best ok
  • Duit masuk setiap bulan hanya dari rumah sahaja. Setiap kali tengah bulan, Shaklee akan bagi bonus terus masuk dalam akaun bank kita. Mudah sangat, tidak perlu keluar kerja pergi pagi balik malam pun. Dari pagi sampai ke malam membawa ke pagi semuanya hanya dari rumah. Ada yang lagi best dari ni tak agaknya.
Kalau bisnes lain agaknya apa kekangan yang mungkin ada?

  • Kalau ada kedai mungkin kena bukak kedai, tutup kedai.
  • Mungkin juga kena bawak anak ke mana-mana berpanas berhujan mungkin untuk menjual.
  • Perlukan persiapan sebelum menjual contohnya jual goreng pisang kena sediakan pisang, kena pergi cari kat kedai atau mungkin kalau dari tanaman sendiri kena pergi petik sendiri.

Sebab itu saya merasakan buat shaklee secara online ini sangat membantu dan berikan pengalaman berbeza pada saya. Ini pun tengah update blog sambil menyusukan anak. Bisnes yang sangat mudah pada saya dan sangat memberikan hasil yang begitu memuaskan hati. Kalau kita tidak memilih, sampai bila kita terpaksa melalui perkara yang sama kan? Kalau di hati mahu jaga anak sendiri maka kita sudah tentu kena mencari peluang-peluang yang ada.

Dengan Shaklee, atas keizinan Allah, sudah banyak impian tercapai. Salah satunya dapat membeli rumah sendiri dan buat loan dengan hanya menggunakan statement bonus Shaklee. Shaklee juga ada berikan Car Bonus dalam bentuk cash dan juga tahun depan peluang melancong ke US atau Umrah 6 stars. Alhamdulillah rezeki ku bersama Shaklee. Semuanya hanya bermula dengan 1 langkah dan penuh keberanian juga usaha yang berterusan serta amalan rohani yang akhirnya membuahkan hasil yang lumayan. Semua orang mampu buat, hanya perlu decide dan bertindak sekarang.

My lovely kids..love them so much!!!!


Ingin sertai group kami yang hebat dan mantap???
Akan diberi tunjuk ajar A to Z
Apa tunggu lagi??

Master Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
        Ikhtiar Hamil