Lumrah semua orang sukakan kecantikan..kecantikan dari dalam dan juga luaran. Wanita lebih-lebih lagi sangat sukakan kecantikan. Bagi yang sudah berkahwin, kecantikan semestinya untuk suami tercinta. Selepas bersalin, kadang-kadang wanita lupa untuk menjaga kecantikan dari segi penjagaan kulit dan juga bentuk badan. 


Wanita mana yang tidak risau jika berat badan naik mendadak lebih-lebih lagi selepas melahirkan anak untuk kali yang ke berapa dan tak terkira. Mau tak risau kalau badan sudah berlemak sana sin kerana tahap metabolisma badan juga menurun seiring perubahan usia, atau tepat lagi usia semakin bertambah. Nak tak nak kena jaga makan, tak boleh lagi buat cara remaja, makan banyak mana pun tetap maintain sebab banyak aktiviti riadah, berjalan sana sini. Ini kita terutama yang bekerja di pejabat, rasanya duduk kat kerusi lebih banyak dari berjalan maka haruslah peluh nak keluar ikut mana. 


promosi omega guard
mahukah begini?

Tambahan pula makan macam-macam terutama sekali fast food lah. Tinggi lemak dan garam kan. Maka badan penuh dengan toksin, mulalah timbul kesan lain, jerawat dan kulit kusam. Bila kulit dah bermasalah mulalah kita mencari produk nak cantikkan kulit walhal tak sedar yang sebenarnya ia berpunca dari toksin dalam badan. Kalau dan penuh toksin macamana zat lain nak masuk dalam badan kan? Haruslah kena singkirkan toksin terlebih dahulu. Pakailah apa pon set kecantikan, kalau kat dalam dah kotor, macam tu juga lah kat bahagian luar. Jadi, kena bersihkan dari dalam dan rawat dari dalam dulu.


Macam mana nak singkirkan toksin yang diternak dalam badan tu??

Tak perlu cakap banyak, silalah cuba Alfalfa. Bukan sebab saya jual alfalfa dan hanya nak omong kosong.Tapi hakikatnya memang Alfalfa sangat perfect untuk mereka yang ingin buang toksin dalam badan. Atau dengan kata lain detox lah. 


Apa kelebihan alfafa untuk detox?


“Alfalfa is one of the most nutrient-rich food sources. The benefits of alfalfa stem from the fact that it is rich in vitamins including vitamins A, B6, B12, C, D, E and K. It is also especially rich in minerals such as magnesium, calcium, iron, phosphorus and potassium, all in easily digestible forms. It is also a natural source of fluoride, fiber, antioxidants (such as chlorophyll), and phytonutrients (such as octacosanol, carotenoids and saponins). It is said to contain over 300 nutrients and phytonutrients.”


“Detoxification. Alfalfa reportedly has the ability to improve liver health and detoxifies the body from harmful toxins.  Especially good when you’ve had a meal  you know is quite acidic or alcoholic beverages.  It helps in alkalizing your body. (balancing your Ph Levels)”


Tu dia khasiat alfalfa yang memang secara semulajadi bertindak sebagai agen nyah toksik. Saya memang amalkan alfalfa lebih-lebih lagi jika rasa badan sudah semakin berat. Itu tanda toksin sudah bermaharajalela dan juga berat makin bertambah. Kena hati-hati…


Bila dan buang toksin, gabung pula dengan Omega Guard. Apa dia Omega Guard ni?


Ia sejenis asid lemak omega 3 yang boleh bertindak sebagai pembakar lemak terutama jika digabungkan dengan senaman. Kalau nak cepat kurus, ambil omega dan buatlah aktivivti kemas rumah, confirm berpeluh lepas tu. Memang terbaik untuk bakar lemak. Pengalaman sendiri mengandung pun, ambil Omega berat tak naik mendadak. Lepas bersalin teruskan Omega, berat dah turun 12 kg tau!!!


Kalau tengok saja tapi tak tengok testimoni tak best kan? Mari kita tengok mereka yang dah berjaya dengan penggunaan salah satu atau kedua-duanya ini.



Teruja tak tengok testimoni ni?? Terbukti berkesan!!!! Turunkan berat badan dengan kaedah yang selamat dan berkesan. Harga dijamin TERENDAH di pasaran. 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.