Monthly Archive:: January 2013

Set Kanak-Kanak Sihat dan Pintar

Kanak-kanak juga memerlukan makanan tambahan untuk mereka lebih sihat, cergas, pintar dan bertenaga. Berilah yang terbaik untuk si manja anda. Antara makanan tambahan yang Shaklee perkenalkan untuk si manja anda adalah : MEALSHAKE Mealshale sangat sedap, berkhasiat dan mudah disediakan. Perisa Vanilla yang enak membuatkan kanak-kanak gemar dengannya. Ia mengandungi 19 Vitamin dan Mineral penting [&hellip

Read More...

Rawat Masaalah Kesuburan

  Bagaimana supplement ini dpat membantu meningkatkan kesuburan suami dan isteri?? ESP: Memberikan tenaga, membantu dalam proses kesuburan   Alfalfa: Membantu mengatasi rasa “sakit ketika bersama”, membantu atasi masalah keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut dan membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti kacip fatimah).   Vita-E: Membantu meningkatkan hormon seks baik lelaki mahupun wanita..Uniknya [&hellip

Read More...

Tips Kecantikan bersama Shaklee

Vitamin C, Vitamin E dan Energizing Soy Protein (ESP) adalah set lengkap untuk kecantikan. Jangan tak tahu, selain untuk di makan, supplement tersebut juga boleh dibuat masker. Cubalah kalau nak tahu rasanya macam mana. Kulit terasa lembut, gebu dan licin. Nak tahu macam mana nak buat masker dengan Vitamin C, Vitamin E dan ESP? Jom [&hellip

Read More...

Set Berpantang Shaklee Pilihan Ibu Bersalin

Saya megenali Set Berpantang Shaklee selepas melahirkan anak pertama. Masa itu sangat excited sebab dah tak perlu makan jamu-jamu lagi dah. Selain Set Berpantang, saya amalkan juga Set Menyusu. Alhamdulillah, Set Berpantang Shaklee memang mesra pengguna. Luka jahitan sebelum saya amalkan Set Berpantang ni memang lambat sembuh. Selepas seminggu saya amalkan, alhamdulillah luka cepat jer [&hellip

Read More...

Soy Protein Shaklee, Ku Setia Hujung Nyawa

Ramai yang gilakan Energizing Soy Protein (ESP) dari Shaklee ni. Mana tidak nya, khasiatnya yang pelbagai membuatkan ramai yang sangat berpuas hati. Ada yang ambil sebagai milk booster, untuk kulit, kesuburan, tenaga, diet dan macam-macam lagi. Tetapi ada yang mempersoalan yang soya ni bahaya dan boleh menyebabkan kanser. ESP tidak sama sekali. Jom kita tengok [&hellip

Read More...

Ibu Menyusu Slim dengan Shaklee

Kebanyakan ibu yang menyusu risau untuk mengambil sebarang supplement bagi menguruskan badan kerana bimbang ianya tidak sesuai untuk anak mereka. Apa yang di makan oleh si ibu akan turut di rasa oleh si anak. Tetapi kebanyakan dari mereka sangat teringin menurunkan berat badan dan inginkan bentuk badan yang cantik. Berita gembira buat ibu-ibu yang menyusukan [&hellip

Read More...

Testimoni Turunkan Berat Badan

Waa teruja baca testimoni customer yang berjaya turunkan berat badan. Konsep 3B (Bakar, Bersih dan Bina Otot) memainkan peranan penting dalam penurunan berat badan. Lecithin bertindak memecahkan lemak-lemak yang terkumpul. Lemak-lemak yang dipecahkan akan melalui proses pembuangan dan penyingkiran dengan pengambilan Herb Lax dan Alfalfa.  Kebanyakan set kuruskan badan di pasaran sekarang tidak menitikberatkan soal pembentukan otot. Pembentukan otot penting [&hellip

Read More...

Kesuburan Suami dan Isteri

Menyentuh mengenai kesuburan, ia sering dikaitkan dengan kesukaran memiliki cahaya mata. Terdapat beberapa faktor yang mnyumbang kepada masaalah kesuburan di kalangan wanita. Antara faktor tersebut adalah disebabkan oleh kitaran haid yang tidak normal, senggugut yang teruk, pemakanan yang tidak seimbang, merokok, atau disebabkan keturunan. Walaubagaimanapun masaalah ini dapat diselesaikan dengan beberapa usaha. Tetapi jangan lupa, [&hellip

Read More...

Senggugut dan Cara Merawatnya

Penyakit senggugut (Pre Menstrual Period) merupakan himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Dianggarkan kebanyakan wanita pada usia boleh mengandung mempunyai sebahagian simptom PMS. Simptom sedemikian biasanya boleh dijangka dan berlaku secara tetap semasa dua minggu sebelum haid. Biasanya simptom mungkin hilang sebelum atau selepas permulaan aliran haid. Antara faktor penyebab masaalah senggugut adalah: [&hellip

Read More...

Jerawat dan Parut Jerawat Hilang

Ini testimoni dari regular customer yang mengamalkan Vitamin Shaklee antaranya GLA dan Vitamin E. Dia adalah pesakit BUAH PINGGANG. Pada masa awal pengambilan dia agak risau akan mengganggu sistem buah pinggang dia. Tetapi amazing sangat-sangat bila dotor customer sendiri yang tidak melarnag pengambilan vitamin dengan syarat minum air yang mencukupi. Customer ini mempunyai masaalah jerawat [&hellip

Read More...