Daily Archive: Friday, September 14, 2012

Berhati2 membeli Vitamin C

Misteri Vitamin C DR HOLLAND terbongkar!!! Hah beli lagi Vitamin C yg xtahu asal usul..lepas tu beli plak dengan harga yg mahal..pd hal dr Shaklee jgk VItamin C nye..yg Shaklee xde la semahal yg di claim sebagai VItamin C Dr. Holland tu..V itamin C Organic pon 2 x 5 lah..so fikir2 kan lah..bayangkan 30 bj [&hellip

Read More...

Get Clean Water Pitcher

MEMPERKENALKAN GET CLEAN® WATERGet Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag [&hellip

Read More...

Hadiah terbaik buat yang tersayang.. – VIVIX

TESTIMONI FROM MY BELOVED CUSTOMER.. ‎”Mak saya ada kencing manis berbelas tahun. Sakit bengkak dalam mata, kaki sakit bila berjalan. Amazing baru berapa hari ambil vivix sudah boleh angkat tangan. Biasa angkat tangan doa lepas solat pun tak mampu. Alhamdulillah” Hadiah terindah utk ibu bapa. Hadiahkan utk ibu bapa anda. Vivix minuman botanikal 1001 khasiat. [&hellip

Read More...