Monthly Archive:: September 2012

Berat turun 15kg dalam masa 2 bulan !!!

Read More...

Fungsi GLA

Khasiat GLA Shaklee # Mengecutkan cyst # Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid # Membantu meningkatkan kesuburan # Melegakan PMS (sindrom pra-haid) # Membantu dalam menangani menopus # Menguatkan kuku dan rambut # Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri # Membantu menangai ekzema # Melegakan simptom akibat artritis reumatoid # Mengandungi vitamin E untuk menguatkan [&hellip

Read More...

Improved Formula Vitamin E

Kepada peminat Vit E a.k.a Vitamin Cinta, vitamin untuk anti-penuaan, vitamin untuk kekal cantik, vitamin untuk kesihatan jantung, vitamin untuk meningkatkan libido dan meningkatkan kesuburan..VIT E complex dari shaklee NOW UPGRADE formula with GRAPE SEED EXTRACT!!! Jom tengok kelebihan GRAPE SEED EXTRACT yang terkandung dalam pek baru VITA-E COMPLEX SHAKLEE:#Mengikut kajian saintifik Grape Seed Extract terbukti amat berkesan [&hellip

Read More...

Alerrgic, Tekanan Darah Tinggi, Turunkan Berat Badan – Atasinya dengan VIVIX

Perkongsian Testimoni VIVIX dari  FB page Pn Siti Noranis  BLOOD PRESSURE / HYPERTENSION (DROPS 16) ***************************************** Masa medical check up May 2012, blood pressure saya dikira tinggi..ta sepaptotnye ngan usia saya..bacaan 142 over 88..tinggi kan??..patot la saya selalu pening kepala..kira stage pre-hypertension da tu..pastu doktor tu gertak..”kalo awak ta jaga ni..tinggi skit lg..saya da kene bagi ubat [&hellip

Read More...

Eksperimen Bagaimana Lecithin Boleh Turunkan Berat Badan

Jika customer datang ke rumah…memang senang nak tunjuk demo Lecithin dan bagaimana ianya berfungsi. Namun untuk tidak menghampakan mereka yang tidak dapat datang ke rumah…inilah gambar yang ibu snap untuk tatapan semua. Mula-mula, ibu tuangkan minyak ke dalam gelas yang berisi air. Seperti yang kita sedia maklum bahawa minyak mempunyai ketumpatan yang lebih rendah dan [&hellip

Read More...

Berhati2 membeli Vitamin C

Misteri Vitamin C DR HOLLAND terbongkar!!! Hah beli lagi Vitamin C yg xtahu asal usul..lepas tu beli plak dengan harga yg mahal..pd hal dr Shaklee jgk VItamin C nye..yg Shaklee xde la semahal yg di claim sebagai VItamin C Dr. Holland tu..V itamin C Organic pon 2 x 5 lah..so fikir2 kan lah..bayangkan 30 bj [&hellip

Read More...

Get Clean Water Pitcher

MEMPERKENALKAN GET CLEAN® WATERGet Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag [&hellip

Read More...

Hadiah terbaik buat yang tersayang.. – VIVIX

TESTIMONI FROM MY BELOVED CUSTOMER.. ‎”Mak saya ada kencing manis berbelas tahun. Sakit bengkak dalam mata, kaki sakit bila berjalan. Amazing baru berapa hari ambil vivix sudah boleh angkat tangan. Biasa angkat tangan doa lepas solat pun tak mampu. Alhamdulillah” Hadiah terindah utk ibu bapa. Hadiahkan utk ibu bapa anda. Vivix minuman botanikal 1001 khasiat. [&hellip

Read More...

Osteomatix + GLA Rawat Period Pain

Read More...

Is Vivix Safe?

Resveratrol vs Cancer And Other Diseases (Revised 5-2-11) Is it really true? Is there an answer to slowing down the aging process? Is there a cure for diabetes? And finally, Is there a cure fore cancer? Resveratrol, a type of polyphenol called a phytoalexin, a class of compounds produced by plants as part of the [&hellip

Read More...