Monthly Archive:: August 2012

GLA Menstabilkan Hormon

Read More...

Fakta Menarik Mealshake

Bagi anak yg kerap SELSEMA, DEMAM, BATUK, SEMBELIT, KURANG MAKAN..boleh cuba MEALSHAKE utk mereka.. 6 fakta menarik tentang Mealshakes: 1. Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’. Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak. [&hellip

Read More...

Hanya untukmu syg..

PM me for special price.. SMS/CALL/WhatsApp: 0129478477/0107012119 BLOG: http://www.mamaworld-collections.com/ PAGE: MamaWorld Collections

Read More...

Energizing Soy Protein ~ kenyang dan pekat.. :)

PM me for special price..SMS/CALL/WhatsApp: 0129478477/0107012119BLOG: http://www.mamaworld-collections.com/PAGE: MamaWorld Collections

Read More...

Usaha BF dengan Shaklee

Alhamdulillah..berkat usaha seorang ibu yg mahukan yg terbaik utk anaknya..dapatkan BreastFeeding Set dgn harga istimewa dan berbaloi.. xsemestinya kena beli semua..boleh dapatkan mengikut bajet..sy akan suggest kpd anda yg terbaikk!!! 🙂 PM me for special price.. SMS/CALL/WhatsApp: 0129478477/0107012119 BLOG: http://www.mamaworld-collections.com/PAGE: MamaWorld Collections

Read More...

Slim & Cantik dgn SET D + ESP

Dengan SET D (Vit E, Vit C & B Complex) + ESP..ini lah hasilnya.. – kulit makin cerah dan berseri – tanda hitam jerawat dan bintik2 beransur hilang – berat badan turun 3 KG Dengan harga yg mampu dimiliki..dapakan sekarang sempena LEBARAN ISTIMEWA.. 🙂 PM me for special price.. SMS/CALL/WhatsApp: 0129478477/0107012119 BLOG: http://www.mamaworld-collections.com/ PAGE: MamaWorld [&hellip

Read More...

Kulit Cerah, Licin & Gebu dgn Shaklee Collagen Powder

Rasai kesan pengambilan Shaklee Collagen Powder.. 🙂 Nadiah Suhaidi wrote  “Assalamualaikum semua 🙂 Nad nak share hasil mkn collagen selama 2 weeks. Selain dari description kat gamba ni, nad lupa nak add. Pori2 kat hidung nad dh makin kecil juga. Sblm ni besar skit sbb kat hidung sll ada white heads so nad sll buang [&hellip

Read More...

Testimoni Cantik dan Berseri..

Read More...

Koleksi Testimoni Slimming Set

Ini dia testimoni2 dari customer2 yang dah cuba Slimming Set Shaklee..jom bc satu2..hihi.. ANDA PASTI TERUJA.. 🙂

Read More...

Collagen & Joint Health in Magazine

Tak perlu kata ape2..xkan masuk Majalah kalau ianya tidak bagus dan tidak memuaskan hati semua..yg penting apa yg anda perlu tahu..Shaklee memang superb!!!

Read More...