Daily Archive: Tuesday, July 17, 2012

Minuman Bertenaga..Bagi yg Aktif + Berpuasa

Performance Drink ini sangat istimewa. Mampu memberi kecergasan dan sesuai untuk seisi keluarga. Amat disyorkan sepanjang berpuasa dan ketika cuaca panas sekarang ini dan ketika demam untuk mengekalkan kadar bendalir dalam tubuh. Selain itu, Performance Drink berperisa oren ini istimewa kerana 1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu [&hellip

Read More...

Inginkan cahaya mata?

Semua org inginkan cahaya mata sebagai pelengkap kehidupan berkeluarga..tetapi tidak semua yang bernasib baik mendapat cahayamata dalam waktu terdekat. Ada yang telah berkahwin bertahun-tahun, tetapi belum dikurniakan cahaya mata.  Pelbagai kaedah yang telah digunakan dan telah banyak usaha yang dilakukan tetapi belum jugak berjaya. Tetapi kita sebagai manusia tidak boleh serik untuk terus berusaha. Salah [&hellip

Read More...

Mighty 3 Gem yang marvellous!!!

Read More...

Energizing Soy Protein..memang x mengecewakan..

waa…laris sungguh ESP..berdessuppp order masyukkk..ada yg br nk try..ada yg dh repeat order..alhamdulillah..semua dapat mersai kebaikan ESP.mana tak nye..ibu menyusu dpt boost balik susu..bukan setakat itu je..boleh cantik kan kulit lagi dn jugak memberi tenaga berpanjangan.sumber protein dn ESP ni mmg bgs utk kulit.dan energy..xperlu nak minum soya biasa yg belum tentu dijamin selamat.sekarang sudah [&hellip

Read More...

Stretch Mark Ibu Mengandung

Risaukan Stretch Mark?? Jom kita kenali dulu apa itu Strecth Mark.. Stretch mark atau tanda regangan adalah guratan kulit berpola memanjang tidak beraturan. Garis-garis tersebut bervariasi panjangnya dari beberapa milimeter sampai belasan centimeter. Sebagaimana diketahui, kulit terdiri dari tiga lapisan utama iaitu Epidermis, Dermis dan Subkutis atau hipodermis. Stretch mark terjadi ketika lapisan dermis teregang melebihi [&hellip

Read More...

Anak sihat..Ibu ceria.. :)

Anak anda tiada selera makan?Anak anda sukar untuk kuasai pelajaran?Anak anda selalu sakit?Anak selalu letih selepas waktu persekolahan?Anak anda tidak mengambil makanan berkhasit secukupnya? Ini JAWAPANNYA… VITA LEE KIDS: Bekalan harian utk Vitamin B supaya kanak2 kekal aktif dan bertenaga CHEWABLE VIT C: Membekalkan 100mg keperluan Vitamin C OMEGA GUARD: Bekalan DHA utk fungsi otak [&hellip

Read More...

Supplement yang membantu penyusuan Ibu

Untuk ibu-ibu yang TIDAK mengalami masaalah penyusuan + ingin MEMPERKAYAKAN dan MELENGKAPKAN nutrisi susu Ibu ATAU Alfalfa:  seringkali dikenali dengan 1001 khasiat yang tak ternilai. Apa yang penting ianya adalah berfungsi sebagai galagtague iaitu penggalak susu. Khasiatnya berperanan sebagai penggalak susu diakui ramai bagi yang telah mencuba. Selain itu ia membantu pelawasan yang sempurna kerana [&hellip

Read More...