Bahaya Ovarian Cyst dan Cara Merawat Masaalah Ovarian Cyst

Assalamualaikum Pernah dengan apa itu Ovarian Cyst? Gambar di bawah menunjukkan perbezaan antara normal ovari dan ovary yang mempunyai cyst. Apakah sebenarnya cyst ini? Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan [&hellip

Read More...

Pengedar Vivix Shaklee Butterworth

Assalamualaikum Vivix Shaklee merupakan produk hot Shaklee. Hampir setiap hari Vivix ni terjual bagi memenuhi keperluan mereka yang ingin sihat diluar sana. Vivix ni sangat tinggi permintaan sampai 1 Malaysia cari stok Vivix ni. So hari ni saya nak perkenalkan saya punya wakil yang menjual Vivix area Butterworth iaitu Puan Jamaliah. Puan Jamaliah ni seorang [&hellip

Read More...

Kelebihan Perniagaan Shaklee dan Kenapa Perniagaan Shaklee Menjadi Pilihan

Ok entry kali ni nak bercerita sikit pasal apa yang bestnya join Shaklee. Apa yang bestnya dapat bonus tiap-tiap bulan. Memang sangat lah best.  Perkara pertama sy buat dengan duit Shaklee adalah invest dalam membeli rumah. Alhamdulillah tercapai cita-cita untuk beli rumah sebelum umur mencecah 30 tahun, hanya menggunakan statement Shaklee dan statement bank untuk [&hellip

Read More...

Pengedar Vivix Shaklee Klang dan Shah Alam

Assalamualaikum Entry kali ni saya nak share mengenai anak biz saya yang merupakan leader dalam Shaklee. Mereka berdua ni leader yang sangat komited dengan Shaklee. Pengalaman mereka selama 5 tahun dalam Shaklee, menjadikan mereka seorang pengedar yang berwibawa. Mereka adalah trusted seller dia area Klang dan Shah Alam. Setiap belian dari mereka berdua akan mendapat [&hellip

Read More...

Tips Kekal Bertenaga Sepanjang Hari

Setiap hari rutin harian kita main bertambah. Tidak kira samaada kita seorang yang bekerja atau seorang suri rumah. Bila rutin makin bertambah, ia memerlukan kepada komitmen yag tinggi. Kita tidak akan mampu memberi komitmen yang terbaik kalau fizikal kita tidak cergas, mental kita tidak aktif. Untuk kelakan cergas sepanjang hari, mari kita amalkan beberapa Tips [&hellip

Read More...

Pengedar Shaklee Sungai Petani

Assalamualaikum Hari ni dok santai-santai kat rumah sambil melayan anak-anak soleh, saje nak share cerita. Saya ni adalah seorang Pengedar Shaklee Sungai Petani atau dikenali sebagai Stokis Shaklee Sungai Petani yang sah dan trusted seller. Saya membuat penghantaran secara percuma dan COD Shaklee di kawasan Sungai Petani serta kawasan bedekatan. Bila saya menyediakan perkhidmatan COD ( Cash On Delivery ), makanya ready stok [&hellip

Read More...

Family Trip To Hong Kong: Tempat-Tempat Menarik dan Tips Penting Untuk Traveler

Assalamualaikum Berjumpa lagi untuk next entry nak cerita pasal trip ke Hong Kong. Entry sebelum saya cerita tentang persediaan, bajet dan tips bawa anak-anak travel. So kali ni nak share beberapa tempat menarik yang sempat kami pergi sepanjang di sana serta beberapa tips penting lah semasa melawat tempat-tempat tersebut. Sebelum saya share tempat-tempat menarik di [&hellip

Read More...

Family Trip To Hong Kong : Persediaan, Bajet dan Tips Bawa Anak-Anak Travel

Assalamualaikum Alhamdulillah hari ni baru berpeluang nak share pengalaman bawa anak-anak ke Hong Kong tanpa melalui travel agent. Sebenarnya trip ke Hong Kong ni tiada dalam plan kami sebenarnya. Semuanya secara tiba-tiba dan preparation hanya dalam masa sebulan. Tiket flight dan hotel pon kami book sebulan sebelum tarikh. Sebetulnya decide ke sana last minit sebab [&hellip

Read More...

Paru-Paru Berair : Tanda-tanda, Punca dan Cara Rawatan Untuk Kembali Pulih

Assalamualaikum Hari ni saya nak bercerita mengenai paru-paru berair. Rentetan dari kisah seorang customer yang ayahnya ada masaalah paru-paru berair, maka tergerak hati untuk membuat sedikit pembacaan dan menulis berkaitan paru-paru berair. Bila dengan je pasal paru-paru berair, kita biasa dengar adalah disebabkan oleh kerap mandi malam. Orang-orang tua larang kita mandi malam sebab katanya [&hellip

Read More...

Tips Bercuti di Legoland, Korang Wajib Take Note Tau!!

Assalamualaikum Hari ni baru sempat nak share pengalaman masa bercuti di Legoland masa bulan Februari hari tu. Memang percutian ni dirancang dan salah satu tempat yang memang nak sangat bawa anak-anak adalah Legoland. Orang kata best kan kat sana, anak-anak pon selalu dok sebut, jadi kali ni baru berpeluang walaupon dah lama dah plan. Nak [&hellip

Read More...