Paru-Paru Berair : Tanda-tanda, Punca dan Cara Rawatan Untuk Kembali Pulih

Assalamualaikum Hari ni saya nak bercerita mengenai paru-paru berair. Rentetan dari kisah seorang customer yang ayahnya ada masaalah paru-paru berair, maka tergerak hati untuk membuat sedikit pembacaan dan menulis berkaitan paru-paru berair. Bila dengan je pasal paru-paru berair, kita biasa dengar adalah disebabkan oleh kerap mandi malam. Orang-orang tua larang kita mandi malam sebab katanya [&hellip

Read More...

Tips Bercuti di Legoland, Korang Wajib Take Note Tau!!

Assalamualaikum Hari ni baru sempat nak share pengalaman masa bercuti di Legoland masa bulan Februari hari tu. Memang percutian ni dirancang dan salah satu tempat yang memang nak sangat bawa anak-anak adalah Legoland. Orang kata best kan kat sana, anak-anak pon selalu dok sebut, jadi kali ni baru berpeluang walaupon dah lama dah plan. Nak [&hellip

Read More...

Tips Legakan Bengkak Susu

Assalamualaikum Bercerita mengenai topik hari ni iaitu bengkak susu, kebanyakan dikalangan ibu yang menyusukan anak akan melalui nya. Bengkak susu ni memang suatu perkara yanga agak meyakitkan dan tidak selesa. Pengalaman sendiri alami bengkak susu ni masa anak kedua. Meng tak terkira lah banyak kali kena bengkak susu ni sampai menangis menahan sakit. Bila alami [&hellip

Read More...

Cendol Bakar Tersohor Di Melaka

Assalamualaikum Hari ni baru nak bercerita masa pergi bercuti bulan Februari hari tu. Bulan Februaru hari tu memang travel dari Sungai Petani – Kuala Lumpur – Melaka – Johor – Port Dockson – Kuala Lumpur dan seterusnya kembali ke Sungai Petani. Percutian 10 hari sembilan malam di 6 buah hotel memang sangat-sangat best walaupon agak [&hellip

Read More...

Rahsia Tulang Patah Bercantum Semula, Doktor Tekan Pon Dah Tak Rasa Sakit

Assalamualaikum Entry kali ni saya nak bercerita mengenai tulang patah dan nak share rahsia tulang patah bercantum semula. Saya akan share beberapa pengalaman customer yang mampu berjalan balik dan sembuh dari patah tulang dalam waktu yang singkat. Seperti yang kita tahu, bila alami tulang patah akibat kemalangan atau apa sahaja, ia memerlukan masa yang lama [&hellip

Read More...

Pengedar Vivix Shaklee Sungai Petani, Kedah

Assalamualaikum Semenjak dua menjak ni ramai yang cari Vivix. Makin ramai yang sedar tentang kewujudan Vivix  yang merupakan satu-satu nya produk yang mampu merawat dari peringakat sel. Kepada yang berada di Sungai petani, boleh dapatkan dari saya Pengedar Vivix Shaklee Sungai Petani, Kedah. Vivix ni merupakan produk berpaten, di mana berupaya merawat dari peringkat sel [&hellip

Read More...

Luka Berkhatan Cepat Sembuh Dengan Set Berkhatan Shaklee

Assalamualaikum Cuti sekolah dah nak habis kan. Mesti ramai yang khatankan anak-anak masa cuti sekolah panjang ni. Ramai ibu bapa yang pening nak bagi luka berkhatan cepat sembuh. Biasala budak-budak bukan pandai dok diam ditambah pula kena berpantang dari segi makan, mana ada budak-budak sanggup bertahan lama-lama. Berkhatan ni seperti kita tahu, ia merupakan istilah [&hellip

Read More...

Cara Beli Vivix Dengan Harga Lebih Murah, Jimat dan Menguntungkan

Assalamulaikum Bercakap tentang Vivix, rupenya ramai sebenarnya yang memerlukan Vivix. Vivix ni merupakan antioksidan yang terbaik dan sesuai untuk semua penyakit kronik. Vivix bertindak merawat dari peringkat sel sebab penyakit kronik adalah berpunca daripada sel yang rosak. Kepada penggemar Vivix, tahu tak cara nak beli Vivix dengan harga lebih murah, jimat dan menguntungkan? Untuk mendapatkan [&hellip

Read More...

Branch Shaklee Di Sungai Petani

Assalamualaikum Entry kali ni saja nak bagi tahu yang saya ni nama Farhah Amirah, Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani dan COD Shaklee di kawasan Sungai Petani. Saya ada branch mini kat rumah, kiranya stok sentiasa ada untuk customer tersayang. Bagi yang berada di Sungai Petani, boleh hubungi saya untuk dapatkan stok Shaklee sebab memang sentiasa [&hellip

Read More...

Vivix Shaklee Sungai Petani Ready Stok

Assalamualaikum Semenjak dua menjak ni ramai yang mencari Vivix di sekitar Sungai Petani dari saya Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani. InsyaAllah Vivix Shaklee Sungai Petani sentiasa ready stok untuk customer. Ramai yang ingin mencuba Vivix, itu bermakna ramai sudah yang pentingkan kesihatan. Vivix mampu merawat dan mencegah penyakit kronik. Bagi saya Vivix tidak lah mahal [&hellip

Read More...